Manchester City Football paidat ,http://www.activeauctionpro.com/

Publié le par ventesofficiellesmoncler

C Ronaldo Real Madridin harjoituskenttä vihdoin näki uuden J-Lo liittyä tiimiin. Voitti maailmancupin paras maalintekijä J Lo on hyvä suorituskyky World Cup Brasiliassa, ei kauan sitten hän oli arvoltaan 63 miljoonaa siirtyä Real Madrid Monacosta. Kauden jälkeen loman, Kolumbian tähti viimein saapui Real Madrid harjoituskenttä ja liittyi hänen uuden joukkuetoverinsa ylös.

Valmistautuu parhaillaan pre-season Real Madrid ei ole sileä, ne ovat vain kansainvälisillä Champions Cup 1-3 tappion Manchester United, valmentaja Carlo Ancelotti sanoi: "Emme ole tyytyväisiä tähän tulokseen, meillä on huonoja tuloksia, mutta Super Bowl on täysin eri peli. ", hän sanoi," Tällä hetkellä joukkue ei ole valmis, paljon pelaajia Manchester City Football paidat vain viikon koulutus, emme ole tapana joukkue ei C Luo ja muiden keskeisten toimijoiden ollessa kyseessä, niin menettää off peli voi hyväksyä, ja meidän täytyy Silva 3 Football paidat vain jatkaa valmistautua. ", hän sanoi," J Lo ja joukkue alkoi yhteistä koulutusta, hän on valmis Super Bowl, meidän tiimi on valmis. yksi viikko valmisteluaikaa, mutta ei kauan, mutta varaudumme työtä tehdä hyvää. "

Aikaisintaan ensi viikon Euroopan Super Cupin ottelussa Sevilla, J Lo ehkä mennä taisteluun. Ja jos J Lo voi ja C Ronaldo, Bell yhdessä ensin, sitten kallein rivi hyökkäyksen arvoinen koostumus saavuttaa huikeat 230 miljoonaa puntaa. http://www.activeauctionpro.com/

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article